Ring på 21 74 44 08 eller 21 79 86 74
Loading...
Hjemmesider2018-05-15T08:09:05+00:00

Mobilvenlig

Internettet tilgår vi via flere enheder fra de mindste skærme på telefonerne til store skærme og tv. Vi skal have websteder, der fungerer korrekt på tværs af alle enhederne. Mobil respons er ikke kun vigtig for besøgende på webstedet, det er også meget vigtigt at søgemaskiner som Google kan søge på dem. Din hjemmesider bliver belønnet af Google, når den er mobilvenlig – den dukker op i søgeordsplaceringer på mobile søgeresultater. Når du skal konkurrere online, har du brug for en hjemmeside, der rummer alle browsere og mobilenheder. Det kan vi i WordPress.

Omkostningsbevidst

Udvikling af et kvalitetswebsted kan være en stor investering for små virksomheder. I modsætning til andre software platforme, der opkræver store månedlige gebyrer på support eller hosting, er der med WordPress ekstremt lave omkostninger til vedligeholdelse og det skaber en lav totalomkostning, når du ejer din egen hjemmeside. Du kan selv bestemme, hvor meget eller hvor lidt du vil have ansvaret for – du kan selv sørge for dit site – eller du kan lave en aftale med os.

Avanceret

Med over 45.000 plugin extensions til rådighed, kan du med WordPress finde stort set alt, du kunne tænke dig. Fra fora og sociale medier til e-handels- og læringsstyringssystemer har WordPress en pluginudvidelse til at opfylde næsten enhvert ønske.

Du behøver ikke at kunne kode og du modtager undervisning fra os, så du er godt klædt på, hvis du ønsker selv at opdatere din side.

Brugervenlig

Med WordPress kan du løbende indholdsopdatere i et brugervenligt miljø. Med WordPress kan du oprette sider, gallerier, blogge, integrere sociale medier og lave tabeller. Alt i et system, du kan lære at bruge på kort tid.

Vi tilbyder en-til-en træning for dig og dit team. Hvis I hellere vil have os til at opdatere og vedligeholde, fordi du også har en forretning at passe, så laver vi en aftale om det.

Hvorfor WordPress?

Beyoncé og Disney

Over 60 millioner mennesker har valgt WordPress til at drive deres hjemmeside eller blog.

Mest bemærkelsesværdige brugere af WordPress omfatter bl.a. CNN, The New York Times, Katy Perry, Beyoncé, Justin Bieber, Usain Bolt, Forbes, Reuters, UPS, eBay, The Walt Disney Company, Time, MTV Newsroom, VOGUE, Mercedes Benz og The Obama Foundation. Få mere at vide på www.WordPress.org.

I WordPress kan du både oprette en meget funktionel hjemmeside og blog. WordPress er både gratis og uvurderlig på samme tid. WordPress startede som et blogsystem, men har siden udviklet sig til at blive brugt som et komplet content management system og meget mere gennem tusindvis af plugins, widgets og temaer. Kernen i programmet er bygget af hundredvis af frivillige, som udvikler både program og plug-ins. Så du har tusindvis af plugins og temaer tilgængelige til at omdanne dit websted til næsten lige, hvad du kan forestille dig.

Vores WordPress-løsning tilbyder en funktionelt rig og brugervenlig platform til små virksomheder. Gennem stærk kodning og solid arkitektur er WordPress blevet det perfekte CMS til at skabe brugervenlige, SEO-websteder, der nemt tilpasser sig til tablets og smartphones.

WordPress opererer 29% af verdens websteder.

Enkelhed og kraft

Oplev enkelhed og kraft i WordPress

WordPress er verdens mest populære open source-blogging og Content Management System (CMS).

WordPress er enkel, kraftfuld og fleksibel. Det er også meget nemt at bruge. Med grundlæggende træning kan du opdatere du dit site på ingen tid.

Brugerdefinerede WordPress-websteder
Jeg kan designe en brugerdefineret hjemmeside til din virksomhed ved hjælp af WordPress platformen.
Dit websted oprettes udelukkende til din virksomhed - med et unikt design, der repræsenterer dit mærke. Jeg fokuserer stærkt på brugervenlighed og kundetilfredshed. Og jeg finder altid nye måder at puste liv i dit websted for at skabe et stærkt første indtryk

Eksempler

Nørhald Auto

LOKAL SERVICE

Se mere

Demstrup Hovedgård

HISTORISK PERLE

Se mere

DS Flexhal

BYGGER STORT

Se mere

Stephansens Hotel

HYGGELIGSTE HOTEL I RANDERS

Se mere

Elektro Jørgensen

KVALITETSTEKNIK

Se mere

Slawteren

LOKALT HÅNDVÆRK

Se mere

Webshops

OBC Biavl

FØRENDE FORHANDLER

OBC Biavls webshop er lavet i Dandomains løsning. Det er også muligt at lave webshops i WordPress, men her valgte vi at gå efter en løsning med telefonisk support på dansk.

Dandomains webshopløsninger er gode og stabile. Lidt mere omkostningstung end en WordPress-løsning bl.a. pga. supporten, som også fungerer virkelig godt.

Se mere

Vil du vide mere?

Spørg løs

“Altid sprudlende, idé-rige og kreative løsninger, som hurtigt leveres med glimt i øjet og godt humør.
God og idéskabende kommunikation. Kunne ikke forestille mig en kreativ opgave, der ikke kan løses af Poul.”

Anna Marie Gravesen • Projektassistent, Vandmiljø Randers